5 Σημαντικοί λόγοι που χρειαζόμαστε συχνά μασάζ | Suenso Spa

5 Σημαντικοί λόγοι που χρειαζόμαστε συχνά μασάζ

1. Οι κινήσεις του μασάζ βοηθούν όχι μόνο να διευκολυνθεί η ακαμψία με τη θερμότητα και τη χαλάρωση του σώματος, αλλά διεγείρει τη ροή του αίματος, η οποία φέρνει επιπλέον οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στα μέρη εκείνα που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

2. Χαλαρώνει και ανακουφίζει τους πονεμένους μυς από την ένταση και το στρες.

3. Μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα το βράδυ διότι έχει την ικανότητα να χαλαρώνει το νευρικό σύστημα και να δίνει αρμονία στο σώμα και το πνεύμα.

4. Το μασάζ στη πλάτη κάνει τους ιδρωτοποιούς αδένες πιο ενεργούς, αυτό έχει αποτοξινωτική δράση. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του μασάζ το δέρμα ανανεώνεται από την αύξηση της κυκλοφορίας, η οποία φέρνει τα θρεπτικά συστατικά των σμηγματογόνων αδένων στην επιφάνεια και έτσι το δέρμα γίνεται πιο μαλακό και πιο εύπλαστο. Ακόμα, απομακρύνει το νεκρό ανώτερο στρώμα του δέρματος, βελτιώνει την υφή του και μπορεί να σας δώσει ένα ωραίο υγιή και λαμπερό δέρμα.

5. Το σημαντικότερο όφελος του μασάζ στο πεπτικό σύστημα είναι ο τρόπος που διεγείρει την κυκλοφορία των τροφίμων μέσω της πεπτικής οδού. Ωστόσο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ανακουφίσει το φούσκωμα, τη δυσκοιλιότητα και το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (IBS).

6. Το μασάζ είναι μια φανταστική μέθοδος για την επιτάχυνση της ροής της λέμφου που αποτοξινώνει τον οργανισμό και εμποδίζει την κατακράτηση υγρών

BOOK NOW
English